Магазин за ремонти в Пловдив

Здравейте, (3)

Благодарим Ви за проявения интерес към фирмения ни сайт!

Ние сме екипа на Ремонтни услуги ЕООД, ЕИК 202104505.  Фирмата е регистрирана в гр. Пловдив, със седалище ул. "Перуника" 49

Управител  е Юлия Грозданова,

Мениджър проекти е Гроздан Грозданов,

Целта на екипа ни е да предложим иновативен подход по отношение на обслужването и достъпа до специалисти, извършващи услуги за ремонт и поддръжка на дома и офиса.

В резултат на дългогодишния ни опит в обслужването на клиенти в областта на грижа за дома и офиса установихме, че голяма част от тях биха оценили положително предлагането на следпродажбени услуги като транспорт, монтаж, ремонт и поддръжка в близост до мястото на продажба на продуктите.

Срещнахме разбиране от ръководството на веригата Mr.Bricolage- България и вече отворихме първия ни офис в магазин Mr.Bricolage Пловдив 1.  галерия  

За да изпълнят успешно своите проекти, ние предлагаме на нашите клиенти майстори, специалисти в различни области, чиито графици и последователност на операциите координираме, следим за спазване на технологията, качеството, ефективната употреба на ресурсите и консумативите. Предлагаме консултация при избор на материали и оборудване, както и за нововъведенията и тенденциите в областта, съдействие за проектиране и планиране.   

Предмета ни на дейност са  строително-ремонтни услуги за изграждане и поддръжка на дома и офиса